Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Düzce Şube Başkanı Ayhan Metin, Beytüşşebap'taki terör saldırısını kınayarak, Türk Milleti'ne başsağlığı diledi.
“Eli kanlı terör örgütü ve siyasi yandaşlarına gerekenin yapılması için ne kadar şehit vermemiz gerekmektedir.?” diye soran Metin, “Artık zaman başsağlığı ve sabır dilemekten ziyade eli kanlı bebek katillerine en sert şekilde cevap vereceklerin yıllardır dile getirdiğimiz çözüm önerilerine kulak tıkamak yerine gereğini yapma zamanıdır.” dedi.
Terörle mücadele kanununda değişiklik yapılarak terör suçlarına idam cezası getirilmesi gerektiğini savunan Metin, “Bebek katili Öcalan olmak üzere örgüt ele başları derhal idam edilmelidir. Terör örgütünün finansman sağlayan örgüt sempatizanı ailelerin mal varlığına el konulmalıdır. Terör örgütünün siyasi uzantıları olan sivil toplum örgütlerine karşı gerekli yatırımlar ivedilikle yapılmalıdır. Terör örgütlerinin siyasi söylemlerini söyleyen milletin vergisiyle maaş alan siyasi uzantılarını gereken cezai yaptırımlar yapılmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Haber; S. KAŞKIR