Düzce İmam Hatip Lisesi mezunları her bayram olduğu gibi bu kurban bayramında da bir araya  gelerek hasret giderdiler. Düzce Merkezde bu yıl inşaatı tamamlanan ve bu yıl eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yapılacağı Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde bir araya gelen Düzce İHL Mezunları, yeni bir okula kavuşmanın sevinç ve grurunu yaşadıklarını belirtirlerken, emeği geçenler şükranla anıldı.
ÖNDER Düzce İmam Hatipliler Derenği tarafından organize edilen geleneksel bayramlaşma programında katılımcılar yaptıkları konuşmalarda İmam Hatip Lisesi Mezunlarının farkı'nı vurguladılar. ÖNDER Düzce İmam Hatipliler Derneği Başkanı İdris Çalışkan yaptığı açılış konuşmasında program hakkında bilgiler vererek, katkıda bulunanlara ve katılan mezunlara hoşgeldiniz diyerek teşekkür etti.
Düzce İmam Hatip Lisesi Mezunlarından Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ile Edirne eski Valisi Dursun Ali Şahin'in de yer aldığı programda konuşan Bayburt Valisi Ustaoğlu, yaptığı konuşmada her bayramlaşmada yer almak arzusunda olduğu bu tür bir programda bu yıl da bulunmaktan duyduğu mutluluğu ve gruru dile getirerek Düzce İmam Hatip Lisesi'nin önemini farkını ve özelliğini sıraladı.
Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz'ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Miktat  Çelebi, Selahattin Sert ve İsa Şengüloğlu ile Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna'da programda yer aldı.
 
ASIMIN NESLİ İHL MEZUNLARI
Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, programda yaptığı konuşmada İstiklal Şairi  Mehmet Akif Ersoy'un dizelerinde dile getirdiği Asım'ın Nesli'nin "İmam Hatip Lisesi Mezunları olduğunu" vurguladı. Düzce Osman Kuyumcu Anadolu Lisesi Müdürü Varol Tayhan'ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı programda eski Okul müdürü İsmail Kiraz yaptığı konuşmada okul müdürü Tayhan'ın selamını getirdiğini belirterek yaptığı konuşmanın ardından program okunan duayla son buldu.   
Düzce İmam Hatip Lisesi mezunları her Ramazan Bayramı'nın ikinci, Kurban Bayramı'nın da üçüncü günü bir araya gelerek hem bir yılın muhasebesini yapıyor  hemde bayramlaşarak bir anlamda hasret gideriyor. 

Haber; E. TAYHAN