Düzce Askerlik Şubesi tarafından yapılan açıklamaya göre,  Bu yıl askerlik çağına giren 1992 doğumluların ve daha önce doğmuş olup askerliğini erteleten yükümlülerin son yoklama tarihleri belli oldu.
 
Yapılan açıklamaya göre bu yıl askerlik çağına giren 1992 doğumlular ile daha önce doğmuş olup geçen yıllarda askerliğini erteleten yükümlülerin son yoklamaları 15 Ağustos 2011 ile 07 Eylül 2011 tarihleri arasında Düzce Askerlik Şubesi Başkanlığına yapılacak.
 
Son yoklama için yükümlülerin yanlarında, Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi, İki adet fotoğraf, Diploma veya Tasdikname Aslı Ve Fotokopisi, Bonservis, Sertifika veya Kurs Belgesi aslı ve Fotokopisi, Sürücü Belgesi Aslı Ve Fotokopisi, Hastalık ve Arızalarına Ait Rapor ve ya Tedavi Belgelerinin Aslı ve Fotokopileri bulunacak. Ayrıca ükümlülerin kan gruplarını bilmeleri gerekiyor.
 

Son yoklama için askerlik şubesine başvurmayanlar, 1111 Sayılı Askerlik Kanunu'nun ilgili maddelerine göre cezalandırılacaklarından konuya gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.

Haber; R.BAL