Düzce’nin kadersiz olduğu konulardan biri olan “Müdür değişimleri” Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan’ın ziyaretinde de gündeme geldi. Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Cahit Aydın, Asan’ın parti teşkilatı ziyaretinde söz alarak daha kısa bir süre önce Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğündeki görev değişimini hatırlattı ve bu konunun sorgulanması gerektiğine dikkat çekti.


SORGULANMASI GEREK


Aydın, “Aile ve sosyal politikalar il müdürümüzün tayini oldu. Bir sürü projemiz çalışmamız vardı. Sayın bakanım ben ve arkadaşlarım bu konunun sorgulanmasını ve soruşturulmasını istiyorum. Her şeyini bu işe koymuş bir arkadaşımızdı. Biz yukarının almış olduğu kararı sorgulamıyoruz ama dikkate almanızı istiyorum.” dedi.

 

PARALEL YAPIYLA İLGİLİ DERS ALIYORUZ


Aydın son günlerde vatandaşlardan ve diğer siyasi partilerinde tepkilerine yol açan uyuşturucu kullanımı ve 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonları sonrası Ak Parti'nin Paralel yapı olarak adlandırdığı Feytullah Gülen cemaat ile ilgili de konuştu.


Aydın, “ 2-3 gündür bonzai ve uyuşturucu kullanımı ile paralel yapıyla ilgili çalışma başlattık. Paralel yapının bize nasıl bir bela açacağını yarın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde karşımıza çıkacak dersini alıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyoruz.” dedi.


Asan ise atamanın ardından çalışmaların takipçisi olmalarını istedi ve devlette devamlılığın esas olduğunu ifade ederek herhangi bir aksama yaşanmayacağını dile getirdi.

 

 

Haber;S.Kaşkır