5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle Düzce Barosunun Organize ettiği yemeğe, Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, Jandarma Alay Komutanı Turhan Yazıcı, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Esnaf Odaları Başkanı Mustafa Kayıkçı, Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, Düzce barosuna bağlı çalışan Avukatlar ve davetliler katıldı.
Yemekte esnasında bir konuşma yapan Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Türkiye’de hukuk ve Adliye hizmetlerinde gelinen noktaya değinerek, Tozlu raflardan, Ahırdan bozma Adliye binalarından bu gün gelinen noktada, Teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanılan Modern bir yapılaşmaya sahip olduklarını belirterek,” Hepimizin bir gün ihtiyaç duyacağı yargıyı ve hukuku en iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Yaptığımız çalışmalarla, Türkiye’de inşallah Adalet Mülkün Temeli olur.” Dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram konuşmasına başlarken, 5 Nisan Avukatlar gününü kutladı. Bayram, Kendisinin Avukat olmasını çok istediğini ama bu konuda başarılı olamadığını söyledi.
Baro Başkanı Avukat Ali Dilber 5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle düzenlemiş oldukları yemek davetine katılanlara teşekkür ederek, Avukatlar gününü kutladı. Avukatlar yemek sonrası çalınan müzik eşliğinde doyasıya eğendiler.