Düzce Valisi Adnan Yılmaz dün akşam Gölyaka’da düzenlenen anma programına katıldı. Yılmaz, 17 Ağustos depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilerken, böyle felaketlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Yılmaz, “ Ayağımın tozu ile 17 Ağustos anma programına katıldım. Bu güzide ve yükselen değer özelliğindeki ilimizde göreve başlamaktan çok mutluyum. Depremin acılarını hala yüreğimizde hissediyoruz.Cenabı Allah bir daha böyle felaketleri bize göstermesin. Önemli olan bu felaketlerden dersler çıkarmak. Hataları tekrarlamanın bir manası yok. İşyerlerimizi, konutlarımızı deprem gerçeğine uygun yapmalıyız.” Dedi.

Ben sizinle varım

Düzce’ye hizmet için geldiğini, el birliği içinde ve paylaşımlarla Düzce’yi en güzel yerlere çıkaracaklarını vurgulayan Yılmaz, hizmet sevdasına Düzceliler’in tanık olacağını ve farkı fark edeceklerini belirtti.

Yılmaz, “ Sizlere hizmet için geldim. El birliği içinde başarılara koşacağız. Yeter ki ortak akıl kullanalım. İçinizden biri olmaya adayım. Kabul ederseniz, benimle paylaşımda bulunursanız, birlikte daha iyi çalışıp yarınlarımızın güzel olmasını sağlarız. Ben sizinle varım. Düzce için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağım. İş bitti mesai bitti olmayacak. Vatandaşın işi ne zaman bitecek bizim mesaimiz o zaman sona erecek. Ulaşılabilen bir kapı olacağız. Bizimle farkı fark edeceksiniz. Hizmet sevdamızı görecek, tanık olacaksınız.”dedi.

Öncelikle Düzce’yi ve Düzceliler’i tanıma