Yolların dar olması ve kaldırımların olmaması nedeniyle Aydınpınar Caddesi'ni kullanan vatandaşlar sıkıntı yaşıyor. Özellikle yayalar, bisikletliler ve motorbisikletliler için ciddi sıkıntılar oluşturan yol üzerinde işlerinden gelen vatandaşlar ve okul zamanı okullarına giden öğrenciler, zor anlar yaşıyor. Çift şeritli olan yolda araçlara yayalarda eklenince zaman zaman kazalarda meydana geliyor.

Yaşadıkları sıkıntıyı anlatan Darıcıköyü Muhtarı Mehmet Turgut bir an önce yolda kaldırım ya da yol genişletme çalışması yapılması gerektiğini söyleyerek, “Bu yolda zaman zaman istenmeyen olaylar da oluyor. Özellikle işlerine giden ve gelen vatandaşlar, servis beklerken ya da servislerden inerken kaldırım olmaması nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşıyor. Okul zamanı da öğrencilerimizi yolun dar olması nedeniyle okula yollarken aklımız öğrenciler de kalıyor. Tek istediğimiz bu yol üzerinde çalışma başlatılması.” ifadelerini kullandı.

Yolu kullanan vatandaşlar da “Biz bu yolu devamlı kullandığımız için yaşanan sıkıntıları da görüyoruz. Gerçekten bisiklet kullananlar ve yayalar yol üzerinde ciddi sıkıntılar yaşıyor. Artık yol üzerinde çalışma başlatılması gerekiyor. Yola ya yaya kaldırımı yapılsın, ya da yol üzerinde genişletilme çalışmaları yapılsın.” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar Beyköy yolu üzerinde de aynı sıkıntıları yaşadıklarını sözlerine ekledi.