Düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aracılığıyla öğrenciler bir gün de olsa devlet kurumlarının başındaki koltuklara oturmanın sevincini yaşıyor. Bugün düzenlenen programla Vali Bülent Kılınç ta koltuğunu Nasırlı İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Seda Aygün'e teslim etti. Koltuğa oturduğunda heyecanını gizleyemeyen Aygün, daha sonra isteklerini sıralamayı unutmadı.

“Çocuklarımız ne derse onu yapacağız.”

Valilik koltuğunu Aygün'e teslim eden Vali Bülent Kılınç, çocukların büyük önem taşıdığını ifade etti. Kılınç, “Çocuklarımız ne derse onu yapacağız. Onlar bizim geleceğimiz. Bu nedenle onların sorunlarını çözmemiz gerekiyor. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

“Çocuklara oyun alanları yapılmasını istiyorum.”

Valilik koltuğuna oturduktan sonra yapılması gereken çalışmalardan bahseden Aygün ise “İlk olarak okulumuzda jeneratör yok. Bir an önce jeneratör takılmasını istiyorum. Çocukların 23 Nisan'da tüm oyun alanlarına ücretsiz girmesi gerekiyor. Ayrıca oyun alanlarının da çoğaltılması gerekiyor.” dedi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı da arayan Vali Seda Aygün, Başkandan da çocuklar için daha fazla oyun alanı ve geri dönüşüm kutularının yapılması talebinde bulundu.

Vali Bülent Kılınç, konuşmaların ardından Aygün'e okul seti, okul müdürü ve öğretmenlere de kalem hediye etti.