13-14 Şubat'ta yeni yerine taşınacak olan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde personel sorunuyla birlikte ön plana çıkan diğer bir sorun ise yol olurken yol için Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut kolları sıvadı. Aykut, dün yaptığı açıklamada Hastane yolu için çalışmalara başlayacağını söylerken çalışmalar da bugün başladı. D-655 karayolu Melen köprüsünün yanındaki yolun ilerisinde bulunan yan yoldan Konuralp'e yeni katılan Orhan Gazi Mahallesi'nin de içinden geçerek Üniversite Hastanesi'ne kadar olan kısım, tek yönlü olarak kullanılmak için genişletiliyor.

Çalışmalara Başkan Aykut'ta katılırken çalışmalar hakkında bilgi veren Aykut, “Arazi üzerinde bulunan arsa sahipleriyle sabah saatlerinde konuştuktan sonra çalışmalara da başladık. Sağolsun mahalle sakinlerimizde bize zorluk çıkarmadılar, Yol üzerinde hem altyapı çalışmalarını yapıyoruz hem de yolu genişletiyoruz. İnşallah 16 Şubat yani Üniversite Hastanesi'nin açılacağı gün çalışmalarımızı bitireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Aykut, kendisine düşen yol çalışmalarını yaptığını ama önemli olan Düzce tarafından gelecek yolun yapılması olduğunu da belirterek, “Konuralp Belediye Başkanı sözünü tuttu ve vatandaşların zor durumda kalmaması için yol çalışmalarına başladı. Sayın Valimiz Bülent Kılınç'ta bize yardımlarını esirgemedi, Şimdi yolun Düzce kesimi için bu yol bittikten sonra görüşmelere başlayacağız. Önemli olan burası değil orasıdır. O sorunda çözüldükten sonra yol konusunda bir sorunun kalacağını sanmıyorum.” şeklinde konuştu.