Soğuk kış günleri genel sağlığımızın yanı sıra cildimizi de olumsuz yönde etkileyebiliyor. Öncü Haber ekipleri, zorlu hava koşullarında cildimize neler olduğunu, onu korumak için neler yapıp, neler yapmamız gerektiğini, hangi bakımların aslında kışın yapılması gerektiğini Güzellik Uzmanı Ayten Mezarcı’ya sordu. Düzce’de ilklerin adresi olan Ayten Mezarcı Güzellik ve Kuaför Salonu’nun da sahibi olan Ayten Mezarcı kış aylarında yüzlerde yazdan kalma oluşan hasarları giderici bir cihaz getirdiğini belirterek, yüzdeki güneş ve sivilce lekelerini ortadan kaldırıyor.
 
 

“Tamamen bitkisel ve doğal ürünler kullanıyoruz”
Yüzde oluşan lekeleri yok etmek için özel bir cihaz getirdiğini belirten Güzellik Uzmanı Ayten Mezarcı şöyle konuştu: “Şuanda kış ayına girdik, yazdan kalma yüzlerde hasar oluşmaktadır, bu konuyla alakalı ben yeni bir cihaz getirdim, bu cihazla iğnesiz mezoterapi, kaş ve kirpik liftingi ve  radyo frekansı yapabiliyoruz. Bunlar ciltteki güneş lekelerini ve sivilce lekelerini yok etmek için birebirdir. Tamamen bitkisel ve doğal ürünler kullanıyoruz yaparken uygulamada. Ayrıyeten de ince çizgiler mimik çizgilerini yok etmeye yönelik ürünlerle beraber cihazımızı kullanıyoruz.”




“Çirken kadın yoktur bakımsız kadın vardır”
Kadınların güzellikleri için cilt bakımlarına önem vermesi gerektiğini belirte Mezarcı şunları söyledi: “Kış ayında cildinize gereken özeni göstermenizi istiyoruz, çünkü hiç bir zaman çirken kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Salonumuzda saç cilt bakımı, ve tüm bir kadının ihtiyacı olan bakınlar yapılmaktadır. Ekibimi kurmuş durumdayım bütün Düzce’nin güzel kadınlarını bekliyorum. Buradan da belirtmiş olalım dövme işlemi de yapıyoruz. Müşterilerimiz istedikleri dövmeleri burada çok kaliteli bir şekilde yaptırabilir.”
 





“Şuan soğuk renkler daha çok moda”
Yeni yılda soğuk saçların daha çok moda olduğunu belirten Saç Tasarım Uzmanı Cihan Demir şunlar ifade etti: “Yeni yıl ile birlikte kısa saçlı arkadaşlara bir müjde vereyim. Kısa saçlı olmak sizin kaderiniz değil, bize gelmeniz yeterli. İstanbul’da çok kaliteli bir firma ile çalışıyoruz saç kaynağı üzerine.

İstanbul’dan en kaliteli saçları biz temin ediyoruz. Bire bir çalıştığımız bir firma var. Mikro kaynakta ve boncuk kaynakta çok büyük kampanyalarımız var buradan da duyurmuş olalım. Burada İstanbul’daki firmanın bize yapmış olduğu indirimde faydası var. Bundan dolayı Düzce’de en iyi fiyatı biz veriyoruz. İsterlerse farklı renk tonlarıyla da müşterilerimizin istediği renk tonlarıyla buluşturabiliriz.  Şuan soğuk renkler daha çok moda.”
 




“Yılbaşına özel 3 tane çok ciddi kampanyalarımız var”
Yılbaşı için 3 ayrı kampanya yaptıklarını söyleyen Demir şöyle konuştu: “Sosyal medya sayfalarımızda yaptığımız kampanyalar hakkında bilgi veriyoruz. Yılbaşına özel 3 tane çok ciddi kampanyalarımız var. Onlarla ilgilide bizi takip etmeye devam edin.  Piyasada özellikle keratin botoks olarak yapılan bir çok ürünlerin içinde kanser maddeleri içeriyor. Bizim kullandığımız ürünler kanser ürünü içermemektedir. Daha kaliteli bir üründür. Bununla alakalıda çok ciddi kapmayanlar yaptık. Buradan Düzce halkına duyurmuş oluyoruz.”
 




“2020 yılına girerken doğal saçlar şuan için moda”
Yeni yılda doğal saçların moda olduğunu belirten Renk ve Kesim Uzmanı Umut Akçit şunları söyledi: “2020 yılına girerken doğal saçlar şuan için moda. Artık öyle yapılı sprey basılı saçlar pek talep edilmiyor. Artık zaten kadınlara pek yakışan saç modeli değil. Bu yüzden kadınlarımız bize gelerek güzelleşmelerini istiyoruz.


2020 yılana bütün bayanların ve insanlarımızın bizimle beraber güzelleşerek  girmesini dilerim. Çünkü şuan için fiyatlarımız çok uygun durumda. Ürünlerimizin kalitesi tartışılmazdır. Kadınlarımızı buraya bekliyoruz.”
 




“Yılbaşı için kadınlara doğal ombre ve sombreler ile tanışmalarını isterim.”
Kış aylarında saçların dinlendirilmesi gerektiğini ifade eden Renk ve Kesim Uzmanı Umut Akçit şöyle konuştu: “Yılbaşı için kadınlara doğal ombre ve sombreler ile tanışmalarını isterim. Genç bayanlarda doğal ombre ve sombreler özellikle kışa girişte renkler biraz daha sütlü çikolata olmaya başladı. Buda saçları dinlendirmek adına   güzel bir işlem. Tabii yazın saçlarımızı baya yorduk. Saçlarımıza ombre yapınca dinlendirmek için sombre yapılması gerekiyor. Kışın sombre olarak kullanılıp yazım tekrar ombreye geçilmesi daha güzel olur.