Düzce’nin Azmimilli Mahallesi Muhtarlığı Darıcı Sokak Erciyes Apartmanı zemin katındaki hizmet yerinde 120 TL. kira ile oturuyordu. 7.000 nüfuslu 90 adet sokağı bulunan, 1.500 haneye sahip, 4 bin 200 seçmeni bulunan Muhtarlık Mühür ve evrak işlerinin azalması ve maliyet nedenlerinden dolayı kira ödeyemeyecek noktaya geldi.

Mahalle Muhtarı Ruhi Taşdemir, beş yıldır Darıcı Sokakta hizmet verdikleri binanın 4 katlı olmasından dolayı deprem korkusu yaşadıklarını belirterek,” Beş yıldır eski yerimizde hizmet verdik ama binanın 4 katlı olmasından dolayı biraz deprem korkumuz vardı. Bir diğer konu ise mühür ve evrak işleri azaldı. İnternet mecburi yapılınca para yetiştiremez olduk. Bu nedenle belediyeden bir konteynır istedik. Sağ olsunlar bana bu konteynırı verdiler.” şeklinde konuştu.

Muhtar Ruhi Taşdemir belediyeden hizmet binası için yer istediklerini belirterek,” Bizim istediğimiz Küçüksu Parkı’ndaki yer uygun görülmedi. Belediyenin gösterdiği yeri de biz mahalleli olarak uygun görmedik. Eğer biz diğer binadan çıkmasak aylık 200 TL kira ödemek zorunda kalacaktık. Bundan dolayı şimdilik konteynırda hizmet vermeye çalışıyoruz.” dedi.

Ayrıca ; Muhtar Ruhi Taşdemir Küçüksu Parkı’nın son haline de değindi. Mahallenin ailelerle birlikte gidilen ve oturulabilen Küçüksu Parkının da beton yığınına çevrildiğini, Belediyeden bu parkın eskisi gibi hem çocukların, hem de ailelerin oturup zaman geçirebilecekleri bir park haline getirilmesini istedi.

Küçüksu Parkı çocuk oyun alanı tamamen yıkılarak beton haline getirildi. Belediyenin bu park için ne tür bir çalışma gerçekleştireceği ise merak ediliyor.