Batı Karadeniz Bölgesi'ndeki çalışmalar için büyük öneme sahip olan Kızılay Karadeniz Bölge Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi'nin temel atma törenine Kızılay Başkanı Tekin Küçükali'de geldi. Başkan Tekin Küçükali, Kızılay Düzce Şubesi'nin yönetim kurulu toplantısına da katılırken toplantı öncesi yaptığı açıklamalarda Kızılay'ın çalışmalarını değerlendirdi.

Kızılay'ın Düzce'de güzel bir alt yapısının olduğunu söyleyen Küçükali, “Düzce'yi Kızılay altyapısı nedeniyle Batı Karadeniz Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi yapmak için seçtik. Bir takım zorluklar oldu ama sonucuna bakmak gerekiyor. Güzel bir çalışma olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Yaklaşan Kurban Bayramı'nda Kızılay olarak her yıl olduğu gibi bu yılda yapacakları kurban bağışı kampanyasına da değinen Başkan Küçükali, “Kurban bağışı için çalışmalar başladı. Fiyatları 260 YTL olarak belirledik. Düzce, geçtiğimiz yıllarda en fazla bağış yapan iller arasındaydı. Bu yılda Düzce'den fazla bağış yapılmasını bekliyoruz. Yapacakları bağışlar nedeniyle şimdiden Düzcelilere teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Tekin Küçükali'nin konuşmalarının ardından Kızılay Düzce Şubesi'nin yaptığı yönetim kurulu toplantısına geçildi.