Bağlantı Yolu'nun Bağlantı Köprüsü'n de sorunlar bir türlü bitmiyor. Köprünün kenarlarına yapılan yan yollarda herhangi bir işaret olmayınca sürücülerde ters yola giriyor. Özellikle köprünün Yenikent'e çıkışınca kervan istikametinden gelen araçlar ara yola girmek yerine bağlantı yolunun ters istikametinden çarşıya girince ciddi sorunlarda beraberinde geliyor. Özellikle akşam saatlerinde aynı sorun devam edince sürücüler de zor anlar yaşıyor.

Bağlantı yolundaki sorunlar bununla da sınırlı kalmıyor. Yapılan yan yolların kenarlarında bariyer olmayınca yol kenarları adate tehlike çukuru haline büründü. Yolu akşam saatlerinde kullanan ve Düzce'yi bilmeyen sürücüler ise sorun nedeniyle zor dakikalar yaşıyor.

Köprünün diğer bir sorunu ise yapılması planlanan yonca kavşak olarak görülüyor. Kavşağın ana hatları oluşturulurken özellikle yolun bir kesimini kaplayan kavşakta sürücüler bazen kaldırımlara çarpmakla karşı karşıya kalıyor. Yol üzerindeki bu sorunların ne zaman çözüleceği ise bilinmiyor.