Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli mikrofonlarımıza özel açıklamalarda bulundu.Bolu'da yaptığı ziyaretin ardından karayolu ile Sakarya 'ya bağlı Kocaali ilçesine geçecek olan Bahçeli, Düzce Doğanlı mevkiinde Düzce'de partililer ile biraraya geldi.Bahçeli İl Başkanı Abdullah Danışmaz,Başkan adayı Ömer Küçük ve partililer tarafından kalabalık bir grupla karşılandı.


Bahçeli bütün partililerle tek tek tokalaştı.Partililerin birçoğu Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin elini öptü.


BU DEFA NASİP OLACAK

Hemen akabinde yola devam edecek olan Bahçeli aracına binmeden sorularımızı yanıtladı. Seçim çalışmaları,Düzce ve Ak Parti iktidarı ile ilgili önemli değerlendirmede bulundu.MHP olarak 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere çok büyük önem verdiklerini ifade eden Bahçeli, bu seçimin Türkiye'nin geleceğinin belirlenmesinde önemli bir rol oynayacağını vurguladı. "Düzce'de MHP'ye çok büyük bir scaklık var." diyen Bahçeli "Bu defa olacak"dedi.Genel Başkan Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:


"Bu seçimin Türkiye'nin geleceğinin belirlenmesinde önemli bir rol üstleneceğine inanıyoruz.Bu sebeple iki buçuk yıl öncesinden aday çalışmalarını başlattık.Belirlenmiş olan adayları üç ayrı toplantıyla takdim ettik.Aday arkadaşlarımız Türkiye'nin her yerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu aşamada önemli gelişmelere şahit olmaktayız .Bunlardan bir tanesi Düzce'dir. Burada MHP'ye çok büyük bir sıcaklık ve yakınlık vardır. Bu defa nasip olacaktır diye düşünüyorum." dedi.




AK PARTİ SİYASİ ÖMRÜNÜ TAMAMLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 17 Aralık operasyonları ile ilgili Ak Parti iktidarının şimdiki süreci ile ilgili değerlendirmede bulundu. Bahçeli, "Adalet ve Kalkınma Partisi siyasi ömrünü tamamlamış bir siyasi parti haline gelmiştir." dedi.


"Adalet ve Kalkınma Partisi siyasi ömrünü tamamlamış bir siyasi parti haline gelmiştir.O sebeple 30 Mart onlar için çok düşündürücü olacaktır."dedi.

KONURALP'TE ÇAY MOLASI


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli akabinde Konuralp'te açılan seçim bürosuna uğradı.Bahçeli'ye çay ve poğaça ikram edildi.Partililerle bir müddet sohbet eden Bahçeli, Konuralp'ten ayrıldı.

 

Haber;P.Yıldırım