Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin yeni Valisi Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Vali Dağlı'nın çok deneyimli bir bürokrat olduğunu belirten Bakan Özlü, "İnşallah yeni Valimiz ile birlikte Düzce’de güzel işler yapacağız." dedi.

Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Merkezi'nin temel atma töreni için Düzce'ye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yeni Vali Zülkif Dağlı'ya da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Temel atma töreninin ardından yaptığı bir dizi incelemeler sonrası Düzce Valiliği'ne geçen Bakan Faruk Özlü'ye Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir de eşlik etti. Valilik girişinde, Vali Zülkif Dağlı tarafından karşılanan Bakan Faruk Özlü ilk olarak Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Ardından makamda devam eden ziyarette Bakan Özlü, “İlimizin yeni bir valisi var. Zülkif bey İzmir gibi bir büyükşehirde uzun yıllar vali yardımcılığı yaptı. CV’sine baktığınız zaman ve yine çok deneyimli arkadaşımız. Biz kendisine bugün hayırlı olsun demek için milletvekillerimizle birlikte buradayız. İnşallah yeni valimiz ile birlikte Düzce’de güzel işler yapacağız. Bugün bir temel atma töreni için buradayız ama önümüzdeki dönemde Düzce de önemli projeler hayata geçireceğiz. Devam eden projeleri sayın valimiz ile birlikte el birliğiyle, güç birliğiyle takip edeceğiz, beraber çalışacağız. İnşallah görevde olduğumuz süreç içerisinde Düzce’nin çehresini değiştirmeye çalışacağız. Tekrar kendisine hayırlı olsun diliyorum. Sayın valimize başarılar diliyoruz." dedi.

Ziyarette konuşan Vali Zülkif Dağlı da “Sayın Bakanım, öncelikle hoş geldiniz şeref verdiniz. Böylesine güzel günde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz. Sayın Bakanım bildiğiniz gibi bende geçen hafta göreve başladım. Hep birlikte sizin ve sayın vekillerimizin desteğiyle çok güzel hizmetler yapacağımıza candan inanıyoruz. Çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.

Vali Zülkif Dağlı ziyaretin anısına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye tablo takdim etti.