Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Düzce Belediyesine yaptığı ziyarette, ona göre Düzce’den güzel bir şehir olmadığını ve Düzce’den arsa alıp  yerleşmek istediğini ifade etti. 

Düzce Belediyesinde bando eşliğinde karşılanan Bakan Çelik’i karşılama töreninde Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Belediye Başkan Yardımcısı, Saffet Pehlivan, meclis üyeleri, zabıta ve güvenlik görevlileri hazır bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptığı konuşmada, bütün bürokratların iki gün önceden Düzce’ye gelmesi ve Şehrin sorunlarının masaya yatırılmasının çok güzel bir şey olduğunu belirtti. Düzce’de eğitim ve öğretimde ciddi sıkıntılar olduğunu, bunu deprem yıllarında eğitimde ciddi bir boşluk oluşmasına ve etkilerinin halen atılamamasına bağladığını dile getirdi.

 

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Keleşin sözlerine hak verdiğini eğitimde yenen darbenin uzun sürdüğünü, bunun 8 yıllık müfredatın değiştirilip düzene girmesini beklemeye benzediğini ifade etti. Çelik aynı zamanda Düzce’yi çok beğendiğini ve burada ev yapabilecek kadar bir arsa alıp Düzceli olmak istediğini ifade etti.

Çelik Düzce Belediyesindeki ziyaretinin ardından Ak Parti İl teşkilatını ziyaret etti.  Çelik, bu ziyaretini basına kapalı yapmak istediğini ifade etti.