Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, partisinin seçim çalışmalarına destek vermek üzere Akçakoca’daydı. İslam, Akçakoca’da düzenlenen Mitingde halka hitap etti. Düzce Milletvekillerinin de hazır bulunduğu miting de Akçakoca adayı Cüneyt Yemenici için destek istendi.


Akçakoca halkına Kent Meydanında seslenen İslam, seçim atmosferini değerlendirdi ve hiçbir zaman sandıktan kaçmadıklarını ifade etti.

 

 


İslam, "Arkadaşlar biz Ak Parti'yiz bizim bundan kaçacak halimiz yok hodri meydan gelin. Biz hiçbir zaman sandıktan kaçmadık. Değerli başbakanımız ve biz bir ağaç gibi ölene kadar dik duracağız. Başbakanımızın dediği gibi rükudan başka hiçbir yerde eğilmeyeceğiz bundan emin olun. 30 Martta bu millet size gösterecek el mi yaman bey mi yaman."dedi.


Gündeme ilişkin konuşan Bakan İslam ortam dinlemelerine ilişkin “çok tehlikeli ve korkunç bir oyun.” Yorumunda bulundu.

 

 

 

İslam, “İş artık Başbakanımızı da aştı. İş artık hakikaten bir milli mücadeleye dönüştü. Dün yaptıklarını gördünüz. Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir şeydir. Dün yaptıkları şey şu; devletin başına çöreklenmeye çalışan bir çete bu devletin en önemli kişilerini ortam dinlemesiyle dinliyor. Devletin güvenlik sırlarını, askeri sırlarını eskiden yaptığı gibi ücret karşılığında yabancı örgütlere satmıyor bütün dünyaya ücretsiz açıyor. Bu artık bir savaş ilanıdır. Bu artık içinden irin akan iltihap akan, içinden cerehat akan saplantılı bir düşüncedir.” diye konuştu.


Bakan İslam, siyasi partilere de bir çağrıda bulunarak “Bu vatan haini şebeke ile yaptığınız seçim ittifakını bozun. Bu vatan haini şebeke ile yaptığınız bütün ortaklıkları şu anda bozun.” şeklinde konuştu.
Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, 30 Mart seçimlerinin yerel seçim havasından çıktığını belirterek destek istedi.

 

 

Miting sonunda Bakan İslam'a yöresel ürünlerin yer aldığı bir sepet hediye edildi.

 

Haber;S.Kaşkır