Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 10 Ak partili Belediyeler tarafından düzenlenen kardeşlik iftarına katılmak için Düzce’ye geldi. Gümüşova gişelerde karşılanan Bakan Kılıç’ın ilk adresi Ak Parti İl Başkanlığı oldu.

 

 

 

 

Partililer tarafından teşkilat binası önünde çiçeklerle karşılan kılıç, ardından parti binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

 

Düzce’nin genç nüfusa sahip olduğunu ifade eden Kılıç, ayrıca Düzce’nin cemaat yurtlarında yaşanan sıkıntıların patlak verdiği il olduğunu hatırlattı. Kılıç, Ak parti Düzce teşkilatını yerel seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı da tebrik etti, milletvekillerinin mecliste yeni yasalar için çok çalıştığını ifade ederek destek olmalarını istedi.
Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin konuşan bakan Kılıç, Başbakan Erdoğan’ın ilk turda seçimi kazanacağını söyledi. Kılıç, bu konuda teşkilatların iyi çalışması gerektiğini dile getirdi.

 Kılıç, Ak Parti ziyaretinin ardından Camikebir mahallesinde gençlik merkezine geçti Burada gençlik merkezi öğrencileri ile sohbet etti.

 

 

Bakan Kılıç, salondaki gençlerle yaptığı görüşme esnasında Ak Parti İktidarının her zaman verdiği söze sadık olduğunu hatırlatarak 31 Temmuz’da yeni yeriniz açılacak diyerek müjde verdi.

 

 

 

Milletvekili Fevai Arslan ve Vali Ali İhsan Su’nun da hazır bulunduğu görüşme esnasında gençlerle sıcak diyalog kuran bakan kılıç, onların sorunlarını dinledi.

Kılıç ziyaretinde ayrıca Kalıcı Konutlarda yapımı devam eden spor slonu ve yüzme havuzunu da inceledi.

 

Haber; S.KAŞKIR