Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'den bu bayram da Düzcelilere bayram hediyesi geldi. Bakan olmasıyla birlikte Düzce'de uzun zamandır beklenen yatırımlara hız kazandıran Faruk Özlü, bu kez de Düzce'nin Batı Karadeniz Bölgesi için Bilim ve Teknoloji Merkezi olacağını müjdeledi.

BATI
 KARADENİZ BÖLGESİ İÇİN DÜZCE'YE KURULACAK

Özlü şöyle konuştu; 
"Biliyorsunuz Türkiye’nin her tarafında 26 bölgede bilim ve teknoloji merkezleri kuruyoruz TÜBİTAK olarak. Bunların bir tanesi Bursa’da, bir tanesi Kocaeli’de, bir tanesi Konya’da yapılmış durumda ziyaret edilebiliyor. Batı Karadeniz bölgesi için Bilim Merkezini Düzce’ye kuracağız. Düzce’nin Bilim ve Teknoloji merkezi olacak. Hem belediyeyle hem üniversite ve Teknoparkla bir çalışma yürütüp yer tespiti yapacağız. Bunun masraflarını TÜBİTAK karşılayacak. Düzce Türkiye’deki 26 merkezden birine sahip olacak. Düzce’ye Bilim ve Teknoloji Merkezi hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
 
CHP İL BAŞKANI TOZAN'LA GÖRÜŞECEK
Bakan Özlü, CHP İl Başkanı Zekeriye Tozan'dan gelen randevu talebini de siyasete dair olumlu bir hamle olarak değerlendirirken "CHP İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendisinin Ankara’da bir ziyaret talebi oldu. Ankara’da görüşeceğiz. Bizde bugün il başkanımızla, partimizle birlikte hem CHP’yi hem de MHP’yi ziyaret edeceğiz. Bu Düzce’de bir ilk olacak. Biz Düzce’de kardeşçe, hep birlikte inşallah güzel işler yapacağız." sözlerini kaydetti.

Haber; G. TEMEL