2 şehit var

Şırnak'ta güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 asker teröristlerin açtığı ateş sonucu, 1 askerde çatışma sırasında kayalıklardan düşerek şehit oldu.

Şırnak'ın Uludere ile Beytüşşebap ilçeleri arasında bulunan Kel Mehmet Dağları'nda akşam saatlerinde Bolu Komando Tugay Komutanlığı'dan bölgeye giden birlikler PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyon düzenlendi. Operasyonda teröristlerle sıcak temas sağlanınca çatışma çıktı.

Çatışmada, piyade uzman çavuş Hasan Ezi teröristlerin açtığı ateş sonucu, piyade uzman çavuş Cevdet Özdemir de kayalıklardan düşerek şehit oldu. Bölgede çatışmaların yer yer sürdüğü bildirilirken, kobra helikopterler teröristlerin bulunduğu alanları bombaladı. Operasyon bölgesine helikopterlerle jandarma özel harekat timleri indirildi. Şehit olan 2 askerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Asker Hastanesi'ne gönderildi.

Programını iptal etti

AK Parti Düzce teşkilatının bugün Kaynaşlı Gırgın Çayırında düzenlediği şenliğe katılacak olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, şehitler dolayısı ile programını iptal etti.

HABER:H.İŞCAN