Bir dizi açılışlar için Düzce’ye gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ın, ilk adresi Konuralp oldu. Belediye Başkanı Yusuf Ercan, Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş ve partililer tarafından karşılanan Agah, Konuralp meydanda vatandaşlarla selamlaşarak tek tek tokalaştı.

 

 

 




VATANDAŞIN TEPKİSİNE SESSİZ KALDI

Bakan Yardımcısı Agah’a vatandaşlardan birinden beklenmeyen bir tepki geldi.
Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, gelişinden haberdar olan vatandaşlardan biri yıllardır yapılamayan 300 yataklı devlet hastanesinin hesabını sordu. “10 yıldır bir hastaneyi bitiremediniz.iktidar partisinin üç milletvekili , belesiye başkanı var,Düzce çevre illere bakarak bukadar imkana rağmen gerekli hizmeti alamadı”diyerek tepki gösteren vatandaşın karşısında Bakan yardımcısı Agah Kafkas sessiz kalırken, tokalaşıp uzaklaştı.



Bakan Yardımcısı Agah, basın mensuplarının 300 yataklı devlet hastanesi ile ilgili sorularını ise bugün oraya yapacağı ziyarette cevaplandıracağını söyledi. Düzce’nin ayrıcalıklı davrandıkları iller arasında olduğunu sözlerine ekledi.

Sağlık Bakan yardımcısı Agah Kafkas Konuralp'te AK Partinin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.Açılış konuşması yapan Kafkas şu sölere yer verdi.

İSMİNİN DEĞİŞİMİ BARIŞIN ADIMI OLACAK

“Osmanlı'nın Anadolu'nun ortasındaki güzel mührüne tanıklık ediyorum.Burada olmaktan mutluluk duyuyorum.Hukukun Konuralp ile ilgili verdiği karara saygı duyuyoruz.Bu Konuralp'in sahip olduğu değerleri asla azaltmaz .Düzce Üniversitesinin adının Düzce Konuralp olarak değiştirilerek Düzce ve Konuralp arasında barışın adımı olacak.”dedi.

“O UZUN ADAMA BU MİLLET SAHİP ÇIKACAK”

Bakan yardımcısı Kafkas akabinde yaptığı konuşmasında AK Parti iktidarı olmadan önceki Türkiyeyi sonrasını anlattı. “AK Parti kimsesizlerin kimsesi oldu.İktidar olduğumuz günden buyana hergün birileri AK Partiyi kaldırmaya çalıştıAllaha vereceğimiz hesaptan hiçbir şüpemiz yok. Muhasır medeniyetlerin verdiği sağlık hizmetlerinden daha iyi bir sağlık hizmeti sunuyoruz.Cumhuriyet döneminden olan ambulans sayısından 5 kat daha fazla ambulans var.Bunları çalmadan çırpmadan yapıyoruz.Bu milletin elinden geçmişte Menderesi aldılar Özal'ı aldılar ama beddua edenler şunu bilsin o uzun adama bu millet sahip çıkacak” diyerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alanlara seslendi.

KAFKAS ÇIRAKOĞLU'NA “ÖĞRENDE GEL” DEDİ.

Düzce'deki şuan mevcut ambulans sayısını Düzce Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Lütfi Çırakoğluna soran Kafkas Çırakoğlunun sayıyı bilmemesine sinirlendi ve git öğren ve söyle dedi.Ardından Lütfi Çırakoğlu sayıyı 6 olarak Bakan Yardımcısı Kafkasa iletti. Kafkas ise cevap karşısında “yine doğru öğrenememişsin yanlışın var” diyerek Çırakoğluna atıfta bulundu.

Konuşmaların ardından Bakan Yardımcısı Agah Kafkas beraberindeki Partililer ile birlikte açılış kurdalesini kesti.

 

Haber;P.Yıldırım