İçişleri Bakan Yardımcılarından Mehmet Ersoy ve beraberindeki bürokratlarla, İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES) kapsamında yapılan çalışmaları yerinde görmek ve incelemek üzere Düzce'ye geldi.



Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, vali yardımcıları ve il müdürleri tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Ersoy, Valilik toplantı salonuna geçmeden önce bir basın açıklaması yaptı.



Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı, vali yardımcıları ve il müdürlerinin hazır bulunduğu ziyaret ve toplantı hakkında basın açıklaması yapan Bakan Yardımcısı Ersoy, nüfus ve göç idaresi başkanlığından sürücü belgesine, sahil güvenlikten nüfus ve vatandaşlık işlerine görev alanlarında bulunan kamu hizmetlerinin daha kaliteli ve verimli olması adına bu ziyareti yaptıklarını söyledi.



'İZDES projesi kapsamında hem hizmeti veren hem de hizmeti alanlarla bir araya gelerek hep daha iyi ve kaliteli kamu hizmeti vermek için çalışıyoruz' diyen Ersoy şunları kaydetti:
“Cumhurbaşkanımızın ve İçişleri Bakanımızın talimatlarıyla inceleme ve değerlendirme ziyaretlerimiz sürüyor. Düzce bu kapsamda geldiğimiz 36. il ve bundan sonra da sırayla diğer illerimize de gideceğiz.”



Ersoy, Düzce depremi döneminde 3 ay süreyle Bolu Vali Yardımcılığı görevinde bulunmuştu. Dolayısıyla Ersoy bölge ve Düzce’yi yakından tanıyan isimlerden biri olarak ön plana çıkıyor.



Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ