S.S. Düzce Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin 32.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet bakan yeniden güven tazelerken 31 yıldır kooperatif genel sekreteri olarak görev yapan Oktay Özkasap, rahatsızlığını öne sürerek, helallik dileyerek görevinden ayrıldı.Ak Parti Düzce Milletvekili Adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, MHP Milletvekili Adayı Abdullah Danışmaz genel kurul salonunda yanyana oturmadıkları gibi ayrılırken de gözgöze gelmemeye çalıştılar ve el sıkışmadan salondan ayrıldılar.Divan Başkanlığını DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı'nın yaptığı genel kurulda konuşan Mehmet Bakan denetim ve yönetim kurulu raporlarının ibrasının ardından yaptığı konuşmada faaliyetler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Genel kurulda en fazla dikkat çeken konu eski sanayinin yerinden kaldırılması halinde esnafın yeni işyerlerine kavuşması için Düzce Demir ve Madeni Sanatkarlar esnaf Odası başkaın Murat Geçici'nin üstlendiği kooperatif çalışması hakkında verdiği bilgi dikkatle izlendi.Ön Bilgiyi Başkan Bakan "Kültür Camii dahi yerinden kaldırılacak " diyerek verdiği bilginin ardından Demir ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Murat Geçici, eski sanayinin yıkılmasının ardından esnafın mağdur olmaması ve yeni işyerlerine kavuşması için yapılacak çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi.

Genel Kurulun en hüzün veren anı 31 yıldır Küçük Sanayi Sitesinde görev yapan Oktay Özkasap'ın hellallik istediği andı.Özkasap konuşmasının ardından salondan büyük alkış aldı.

Genel Kurulda bir üye, sitede yapılması düşünülen camiinin yeri ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi istedi. Başkan Bakan'da resmi prosedürlerin uzadığından dert yanarak 2 Camiinin yeri belli projesi bitti şimdilik tasdik aşamasında" dedi. Sorunsuz başlayan genel kurul sorunsuz sona erdi.

Haber:E.TAYHAN