Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkçı, Manşet'te yaptığı açıklamada Salı günü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’ye gerçekleştirecekleri programla ilgili randevunun alındığını belirterek, son gelişmeleri canlı yayında paylaştı.
35 kişi civarında bir ekip ile Bakan Özlü'ye gideceklerini belirten DESOB Başkanı Kayıkçı, ziyaret ve taleplerin dışında karşılıklı görüş alışverişinde de bulunacaklarını belirterek “Bakanımız diyebilmeyi gerçekten Düzce çok özlemiş ama hak ettiğini Türkiye’de görüyor. Güzel diyoglarla bir ziyaret olacak iyi umutlarla geri döneceğimizi umuyoruz.” dedi.
“Çok açık yüreklilikle konuşan her şeyi ifade etmeye gayret eden bizlerden de belli projeler bekleyen bir bakanımız söz konusu. İyi dinleyen strateji düzgün Faruk Özlü’yü artık anlatmayalım. İktidarla muhalefetle saygınlığını en üst düzeyde tutan bir bakan olduğu görülüyor. Bizde böyle bir imkanı değerlendirmek için mücadele veriyoruz” dedi.

AÇIĞI KAPATMAMIZ LAZIM
“Düzce Türkiye’den büyük değil ancak Düzce hak edip de alamadıklarını alsa bize yeterli” diyen DESOB Başkanı Kayıkçı; ”Biz bir başka illerden daha fazla isteyip de bakanımızı zora sokacak hiçbir harekette bulunmayız ama diğer illerdeki hakkımız olana bir defa yetişmemiz lazım. Açığı kapatmamız lazım. Hak etmediğimiz hiçbir şeyi almak istemeyiz” dedi