Düzce'nin daha geniş kitlelere tanıtımı için süren çalışmalar ivme kazandı. Bir çok doğal ve tarihi zenginliği içerisinde barındıran Türkiye'nin 81. ili Düzce'yi hem Türkiye'ye hem de dünyaya yakından tanıtmak amacıyla kullanılacak fotoğraflar artık daha profesyonel olacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Görsel Sanat Yönetmeni ve Fotoğraf Sanatçısı Gülcan Acar, Düzce'nin doğal güzelliklerini fotoğraflamak için şehre geldi. 2 Kasım'da gediği Düzce'nin ilk olarak gölleri ve şelaleri için deklanşöre basan Acar, 6 Kasım'a kadar parmakla gösterilecek güzellikte yaylaları, turistik mağaraları ve Akçakoca denizini de fotograflayacak.

Yeşil ve mavinin harmanlandığı turistik adresleri kare kare fotoğraflayan Acar'a Düzce Kültür ve Turizm İl Müdürü Resul Taştan ve müdürlük yetkilileri de eşlik ediyor.

Öte yandan Düzce'nin gezilecek güzelliklerini kapsayan fotoğraflar Düzce Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından tanıtımda kullanılacak. Şehre daha fazla yerli ve yabancı turist çekilmesi amacıyla gelecek aylarda gerçekleştirilecek tanıtım faaliyetlerinde boy gösterecek olan Fotoğraf Sanatçısı Acar'ın fotoğrafları aynı zamanda bakanlığın sitesinde bulunan "İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerimizin Fotoğraf Galerileri" bölümünden de ziyaretçilere ulaşacak.




Haber: C. ÜSTÜNER