Yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Düzce Barosu'na bağlı avukatlar Baro Başkanı Ali Dilber ile birlikte düzenlenen akşam yemeğinde biraraya geldi. Müzik eşliğinde sohbet eden ve eğlenen avukatlar, Baro Başkanı Ali Dilber'in eşliğinde hoşça vakit geçirdi.

Düzenlenen programa Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay'da katılırken yemeğin ardından baro için emeği geçen başta Milletvekili Celal Erbay olmak üzere baroya bağlı avukatlar Erdoğan Ayan, Elif Şenol, Handan Gökmen, Taner Çakır, İbrahim Çakmak, Seçkin Asuk, Yılmaz Şahin, Orçun Bayram, Hidayet Can ve Çiğdem Fidan'a teşekkür plaketi verildi.

Baro için emeği geçen herkese teşekkür eden Baro Başkanı Ali Dilber, “Baronun önemini hepimiz biliyoruz. Bunu sağlayan herkese teşekkürü bir borç biliriz. Bundan sonra da başarılı hizmetler vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kendisininde üniversite bitirme tezini avukatlık ve mahkeme üzerine yaptığını belirten Celal Erbay da “Avukatların değerini biliyoruz. Onlar bizim için büyük bir öneme sahiptir. Bende üniversitede yaptığım tezle onları bir nevi anlayabiliyorum. Bütün avukatlara yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.