Öncü TV’yi ziyaret ederek düşüncelerini dile getiren Düzce Baro Başkanı Azade Ay, Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’e yayın hayatında başarılar diledi.



“Her türlü desteği vermeye hazırız”
Ay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikli buraya geliş amacımız hayırlı olsun ziyaretidir. Öncü TV zaten önceden beri islediğimiz ve takip ettiğimiz bir medya kuruluşuydu. Umarım bir tık daha üste geçecektir. Hem şahsım hem de baro olarak kendisine her türlü desteği vermeye hazırız.”

“Eğer genel kurul takdir ederse 20 Ekim’de baro başkanı adayıyım”



Ay, yapımına devam edilen Düzce Barosu binası ve yapılacak baro başkanlığı seçimlerine de değinerek şöyle konuştu:

“Bir dönem için bu göreve yeniden talibim. Zaten geçen hafta açıkladık, 20 Ekim’de seçimlerimiz var. Bu seçim bizim için özel bir seçim olacak. Bildiğiniz gibi bir hizmet binası yapımımız vardı. Binamız binamızın 10 Ekim’de açılışını yapacağız ve ilk defa baro genel kurulu kendisine ait bir binada yapılacak. Bizim için övünç kaynağı ve son rötuşları yapılıyor. Birlik başkanımız Metin Feyzioğlu’nun da katılımıyla bir açılış yapmayı planlıyoruz. Seçimden önce böyle bir şey yapmak ve avukat arkadaşlarıma verdiğim sözü tuttuğum için oldukça keyifliyim. Bu sevinç bütün baronun, özel oldu, ilk defa bir binaya kavuştuk. Gerek bizden, gerek müteahhitten, gerekse olumsuz hava şartlarından bir çok sıkıntı oldu. Buradan sıkıntılardan ötürü tüm meslektaşlarımdan özür diliyorum. Sorumluluk varsa üzerime almaya her zaman hazırım. Binayı gören arkadaşlarımız gerçekten çok beğendiler. Sanırım bin 450 metre kare kapalı alanımız var. Türkiye’de böyle bir binaya sahip nadir barolardan biriyiz. 300 kişilik bir konferans salonumuz var. Sadece baromuz için değil Düzce’deki tüm kamu kurumlarına, meslek kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine de hizmet vermeye adaydır. Okulların gösterilerine, yapılacak toplantılara herkesi bekleriz. Aday olmamın nedeni de yapacağım bazı işler var. Süreç içerisinde bunları tamamlamam çok güç olmuştu. Bunları tamamlamaya çalışacağım. Zaten baştan bu işi iki dönem yapmayı düşündüğümü söylemiştim. Eğer genel kurul takdir ederse 20 Ekim’de baro başkanı adayıyım.”

Haber: M. AYDIN