Ekim 2016 tarihinde Düzce Baro Başkanı olarak seçilen Av. Azade Ay, 2011 yılından bu yana hizmet veren baro binasının genişletilmesi için düğmeye bastı.



Bu doğrultuda Düzce Barosu’na 300 kişilik seminer salonunun yanı sıra bürolar, dinlenme alanları ve toplantı odalarının yer aldığı ek hizmet binası kazandırıldı. 2018 yılının ekim ayında Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu ve çok sayıda baro başkanının katılımıyla gerçekleşen açılış töreninin ardından Düzce'de görev yapan avukatlar, sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir mekana kavuştu.



İşletmeye verilen ve özel günlerde avukatlara tahsis edilen sosyal tesiste geçtiğimiz günlerde bir grup avukatın alkol alması mekanın mühürlenmesine neden oldu. İddiaya göre; yanlarında getirdikleri içkileri içerken sosyal tesise polis baskın yaptı. Evrakları inceleyen ekipler, alkollü içki ruhsatı olmayan mekanda içki içildiğini tespit etti.



Bu doğrultuda Düzce Barosu bünyesindeki sosyal tesise içki ruhsatı olmadığı halde alkol alınmasına müsaade edildiği için hem ceza kesildi, hem de mekan mühürlendi.