Düzce Adliyesinin 1. Bölgeye alınmasında büyük çaba sarf eden ve yaptığımız bir çok haber ve yorumlarla Düzce Adliyesinin 1. bölgeye alınmasında öncü rolü oynayan haber merkezimize takdir yağarken Düzce Baro Başkanı Av. Ali Dilber'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basına verdiği kahvaltıda yerel medya mensuplarına teşekkür etti


Baro Başkanı Avukat Ali Dilber, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilerin gününü kutlayan Dilber, Düzce Adliyesinin birinci bölge adliyelerine dahil olmasında emeği geçenlere teşekkür etti.


Bu konuda basının da büyük emeği olduğunu vurgulayan Dilber, sözlerine şu şekilde devam etti.
Kahvaltıyı Baro olarak değil de Avukat Ali Dilber olarak verdiğini dile getiren Dilber, “Birinci bölgeye alınmasında emeği geçen tüm kurumlara basınımıza teşekkür ediyorum. Düzce 1. Bölge olmakla daha iyi hizmet sunacaktır. Daha kıdemli hakim ve savcı arkadaşlarımızın geleceği bir bölge olmuştur. Birinci bölge olmakla buraya tayinle gelen herhangi bir hakim ve savcı meslektaşımız tayin istemediği veya hakkında bir tahkikat başlamadığı müddetçe burada görevini icra edecektir. Yani buraya gelen hakim ve savcılarımız mesleğini emekli olana kadar sürdürme imkanları vardır. Buraya gelen hakim ve savcı meslektaşlarımız dosyalarına daha vakıf olacaktır. Çünkü tayinci dediğimiz insanlar burada olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

 

Haber:E.TAYHAN