Düzce İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman’ın makam odasında düzenlenen belge töreninde, bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, verilen görevleri başarı ile yapan personelin bundan sonraki görevlerinde de aynı başarı ile devam edeceklerini belirterek,” Diğer personellerimizin de çalışmalarındaki başarılar bundan sonraki dönemler de düzenleyeceğimiz bu tür törenlerle kendilerine verilecektir. Bütün personelimizin görevlerini başarılı bir şekilde yürüteceklerine gönülden inanıyorum. Ayrıca bizi mutlu eden 2 gelişme daha var. O da personellerimizin çocuklarından 1 tanesi satranç turnuvasında 1. oldu. Bir diğeri ise, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen resim yarışmasında 3. oldu. Bu çocuklarımız da bizim için gurur kaynağı oldular onları da kutluyorum.”dedi.

Emniyet Müdürlüğünde görevli 3 personel takdir, 11 personel teşekkür belgesine layık görülürken, Polis çocuklarından Yunus Emre Tiryaki Satranç turnuvasında almış olduğu birincilikle Elif Özcan ise Resim yarışmasında almış olduğu üçüncülükle Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman tarafından ödüllendirildi. Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman ve Emniyet Müdür Yardımcıları başarılı personele teşekkür ve takdir belgelerini verdi.

Amatör bir fotoğraf sanatçısı olan Düzce İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Polis Çocuklarının dereceye girdikleri satranç ve resim yarışmasında ödül aldıkları esnada çektiği fotoları, Fotoğrafçıda bastırarak çocuklara verdi.