Geçtiğimiz haftalarda yapılan seçim ile Düzce Basın Birliği Başkanlığına seçilen Tuncay Türkgülü ve Yönetim Kurulu’na yönelik tebrik ziyaretleri sürüyor.

 Basın Birliği’nin bugünkü konukları Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Tarım İl Müdür Vekili Ayhan Ünal ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık oldu.

Türkgülü, Öztekin ve Bıyık’ın ziyaretleri sırasında Düzce’nin spor alanında aldığı gelişmelerin takdire şayan olduğunu ifade ederken, Korhan Öztekin de ilimizde lisanslı sporcu sayısının nüfusa oranının çok iyi bir durumda olduğunu, gerek sportif faaliyetler ve takımların, gerekse Düzce’nin tanıtımı için basının önemine işaret etti. Öztekin, basın birliği'ne bir Atatürk resmi de armağan etti.

Tarım il Müdür Vekili Ayhan Ünal, seçilmesi nedeniyle Türkgülü’nü tebrik ederken, tarım alanında yaptıkları çalışmanın özünü, tarımın geleneksel metodlardan ayrılarak  gerçek bir ekonomik faaliyet haline gelmesinin oluşturduğunu ifade ederek, çalışmaları sırasında basının büyük desteğini gördüğünü ifade etti.