2012 yılının değerlendirmesinin yapılacağı İl Koordinasyon toplantısı basına kapalı gerçekleştirildi. Düzce’de 2012 yılında yapılan ve yapılmayanların konuşulduğu, kaymakamların, belediye başkanlarının kurum amirlerine adeta hesap sorduğu toplantılardan biri olan İl Koordinasyon toplantısında bugün bir ilk yaşandı. Vali Adnan Yılmaz’ın Ankara’da olması nedeniyle Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker ve Muammer Aksoy’un katıldığı toplantının ilk bölümünde 2012 yılının değerlendirilmesi yapıldı ve toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
Vali yardımcısı Erdoğan Ülker, 2012 yılında yapılan projeler ve bu projelerin tutarları hakkında bilgi verdi. Ülker, “ 2012 yılında, 221 proje hayata geçirildi, bu projelerin tutarı 5 milyar 507 milyondu, nakdi gerçekleşme oranı yüzde 70 oldu. Belediyelerin 53 projesi ile Düzce’de toplam olarak 274 proje uygulandı. 5 milyar liralık projelerin nakdi gerçekleşme oranı yüzde 69 oldu.”
Ülker konuşmasının ardından sırasıyla kurum yetkililerine söz verileceğini söyledi ve toplantının bu bölümünde basın dışarı çıkarıldı.

Haber: H. İŞCAN