İl Genel Meclisi'nde nisan ayında yapılacak başkanlık seçiminde adaylar bir bir netleşiyor. 21 İl Genel Mecli Üyesi'nin oy kullanacağı seçimde başkanın kim olacağı şimdiden merak edilmeye başladı. 

İl Genel Meclis Başkanı olak için Ayhan Hacıislamoğlu'nun aday olcağı öğrenilirken bunun yanı sıra İbrahim Bilgin'in de adaylık için çalışmalara başladığı öğrenildi. 

Mevcxut başkan Sinan Aydını'ın da bu dönem de aday olcağını söylemesinin ardından başkanlık yarışı kızışmaya başladı. Kaynaşlı İl Genel Meclis Üyesi Harun Veziroğlu'nun da adaylık için çalışma yapmaya başladığı ve bunun yanı sıra İbrahim Canpolat'ın aday olacağı edinilen bilgiler arasında.

MHP'li İl Genel Meclis üyelerinin ise kendi aralarında pazartesi günü toplantı yapacağı ve kendi adaylarını belirleyeceği öğrenilirken başkanlık için AK Partili adaylar arasındabüyük bir rekabet olduğu belirtildi. 

Ayrıca MHPli Meclis Üyelerinin bir aday çıkarması durumunda AK Partili Meclis üyelerinin kendi aralarında anlaşıp aday sayılarını düşüreceği ve başkanlığı MHP'ye kaptırmamak için uzlaşmaya gideceği ifade edildi.

Haber, R. BAL