Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram basın toplantısı düzenleyerek yatırımlar ve bazı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Öncelikle katlı otopark projesinin tamamlandığını belirten Bayram üç katlı ve 300 araç kapasiteli otoparkın Özel İdare'nin doğusunda bulunan alana yapılacağını ve şu anda toplam maliyet hakkında net bir rakam tespit edilmediğini ancak proje konusunda bir yıllık bir çalışmanın sonuna gelindiğini açıkladı. İller Bankası'ndan da destek sözü aldık diyen Başkan Bayram, katlı otopark bittiğinde işletmeciliğini belediyenin veya bağlı şirketin yapacağını belirterek, “Şu anda şehir içinde olumsuz parklanmalar var. Bunların önüne geçmek için öncelikle bazı yollardaki parkları kaldıracağız, bazılarına yeni düzenlemeler getirilecek ve katlı otopark amacına uygun bir şekilde hizmetlerini sürdürecek ve şehir içinde de bir rahatlama meydana gelecektir” dedi.
Başkanın Kültür Sarayı Açıklamaları!
Diğer yandan Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın Düzce ziyaretine de değenin Başkan, uzun süredir bu proje üzerinde de çalışmalar yapıyor ve bir yandan da başta sayın Bakanımız olmak üzre ilgili bürokratlarla görüşmelerde bulunuyorduk. Birde bu projeyi yaparken sayın Bakanın oyanı ile bilgisi dahilinde yaptık. Kendisi de destek sözü verdi. Dünde görüştüm ve ilgili kişilere talimatlarını vermiş. Önümüzdeki hafta yeniden görüşmelerde bulunacağız ve mümkün olan en kısa zamanda inşaat çalışmalarına başlanacak dedi.
Sinema Günleri Başlıyor!
Geçen yıl yapılan sinema günlerine halkın büyük katılımı olduğunu belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram, bu nedenle ikincisinin düzenlendiğini belirterek, “İnşallah yağmur yağmaz ve halkımız açık havada sinema izleme imkanı bulurlar. Tüm vatandaşlarımızı sinema günlerine bekliyoruz” dedi. Sinema günleri 2-6 Temmuz tarihleri arasında kalıcı konutlar Anıt meydanında saat 21.30'da başlayacak. 7 ve 8 temmuz tarihlerinde ise Düzce merkez Anıtpark'ta devam edecek.

Haber; H. KAYA