Milletvekili Fevai Arslan, Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve belediye personeli ile vatandaşların katılımıyla Düzce Belediyesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye Başkanı İsmail Bayram'da yaptığı konuşmada, "Ramazan günlerinin sıcak ve uzun olmasına rağmen belediye olarak faaliyetlerimiz devam etti. Tüm personelimiz özveriyle çalıştılar. Belediyecilik her işin başından tutan bir kurum olduğu için ve bu hizmetlerde gösterdiğiniz başarılı çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum ve bayramdan sonrada aynı başarılı çalışmaların devam etmesini diliyorum" dedi.

“Yoğun bir bayram mesaisi yaşanıyor. İki bayramı bir arada yaşıyoruz. Zafer bayramı Türk milleti için çok önemli. Diğer bayramımız da Ramazan bayramı. Dünya coğrafyasındaki diğer Müslümanlar da aynı güzellikte kutlamalarını diliyorum. Her bayramımız bir öncekinden daha güzel olsun.”
Başkan Bayram’ın konuşmasının ardından konuşan Milletvekili Fevai Arslan, hiç atılmamış işlere hep birlikte el attıklarını ifade etti. 



“Siz bizim vitrinimiz oldunuz. Hiç el atılmamış işlere hep beraber el attınız. Bu işlerin devam edeceğine inanıyorum.”

Konuşmaların ardından bayramlaşma programına geçildi. Geçtiğimiz yıla göre daha az kalabalık bir bayramlaşma oldu Tek tek katılımcılarla bayramlaşıldıktan sonra ikramlara geçildi.

Haber; R. BAL