Yoğun gündem maddelerinden bir an olsun kurtulmak ve tatilini doğayla içiçe geçirmek isteyen Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, haftasonu tatilini Düzce'de geçirdi. İki gündür Düzce'de olan Gerçeker, Düzce'nin tarihi yerlerini gezerek bol bol fotoğraf çekti. Başkan Gerçeker, Akçakoca'ya da giderek Akçakoca'yı da gezme fırsatı buldu. Gerçeker, iki günlük süre içerisinde Güzeldere başta olmak üzere Düzce'nin diğer tarihi bölgelerini de dolaştı. Bugün de beraberindekilerle Anıt Park'ı gezen Gerçeker, ÖNCÜ TV'ye Düzce'yi değerlendirdi.

“Yeşil kokan bir bölge.”

İki gündür Düzce'nin tarihi bölgelerini gezme fırsatı bulduklarını belirten Gerçeker, “Düzce gerçekten yeşil ve doğayla içiçe olan bir yapıya sahip. Bizde tatilimizi Düzce'de değerlendirerek hoşça vakit geçirdik. Yoğun iş hayatından bu şekilde biraz olsun uzaklaştık. Düzce'nin gerçekten görülmeye değer çok güzel bölgeleri var.” şeklinde konuştu.

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, gündemle ilgili sorduğumuz sorulara ise esprili bir şekilde cevap vererek, “Doğayla içiçe olduğumuz bir bölgede gündemi ele almayalım.” ifadelerini kullandı.