Düzcespor’da öncelikli hedef kulüp başkanını belirlenmesi ve yeni yönetimin oluşturulması. Bu sezon 3.Ligde mücadele edecek kırmızı lacivertlilerde profesyonel liglerde statü gereği Belediye Başkanları aynı zamanda Kulüp Başkanlığı yapamadığı için geçtiğimiz sezon kulübün şampiyon olarak 3.Lige çıkmasında büyük payı olan Belediye Başkanı Mehmet Keleş yeni sezonda başkanlık yapamayacak. Başkan Keleş’in yeni sezonda başkanlığa devam edememesi üzerine Düzcespor’da ‘Başkan kim olacak?’ sorusu soruluyor. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in Düzcespor Başkanlığına en yakın aday olarak Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz’ı belirlediği konuşuluyor. Geçen sezon Düzcespor’un bütün müsabakalarında takımın yanında olan Caymaz’ın ismi başkanlık için geçiyor.

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiler doğrultusunda Başkan Mehmet Keleş’in yönetime daha güçlü isimler katma mücadelesi içinde olduğu öğrenildi. 

ÖZCAN KIZILTAN İSMİ GÜNDEME ALINABİLİR
Bir yandan yeni başkanını belirlemeye çalışan Düzcespor’da diğer yandan da kulübün kime emanet edileceği konusunda Teknik Sorumluyu belirleme çalışmaları sürüyor. Teknik patron adayı olarak Fenerbahçe’de Alt Yapı Koordinatörü görevini yürüten Şenol Çorlu’yla büyük oranda anlaşıldığı aradaki küçük pürüzlerin giderilmesiyle Çorlu’yla imzanın an meselesi olduğunu öğrenildi. Çorlu’yla yapılan görüşmelerden sonuç alınamaması halinde ise Malatya, Sakarya, Kartal, Buca ve Göztepe gibi kulüpleri çalıştıran Özcan Kızıltan’ın isminin gündeme alınabileceği ifade edildi.

Haber:Y.SEVER