Düzce Belediyesi’nin geleneksel personel bayramlaşma töreni bugün gerçekleşti. Törene Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Başkan Yardımcıları Hüdaver Gösterişli, Celal Kasapoğlu, Dr. Cengiz Tunver, Okan Özkasap, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Törenin ardından basın mensuplarına konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, vatandaşların bayramlarını kutlarken şu ifadeleri kullandı:

“Düzce Belediyesi olarak bugün bayramlaşma gerçekleştirdik. Bütün halkımıza da bu vesileyle hayırlı bayramlar diliyorum. Bayramdan sonraki haftada başladığımız işlere devam edeceğiz. Düzce’nin ulaşım, trafik, otopark ve çöp sorunu ile ilgili çalışıyoruz. Hem bu konularla ilgili hem de diğer konularla ilgili çalışmaya devam edeceğiz. Tekrar hayırlı bayramlar diliyorum.”



Ayrıca Belediye Başkanı Özlü, Kurban Bayramı’na ilişkin yazılı bir mesaj yayımladı. Özlü, islam dininin en önemli vaciplerinden biri olan Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunun paylaşıldığını söylediği mesajında şunları söyledi:

“Kurban Bayramı bizlere Allah'a teslimiyeti, birlik, beraberliği en önemlisi de paylaşmayı öğütleyen dini bayramımızdır. Bayramların bizlere öğütlediği gibi fedakarca, özveri ile milletimize hizmette de birlik ve beraberliğimizin aynı uyum içinde devamını temenni ediyorum. Bu yıl da kutsal topraklara giderek Hac farizasını yerine getiren vatandaşlarımızın dualarının kabul olmasını diliyor, Kurban Bayramının gönüllerimize ferahlık, hanelerimize mutluluk, ülkemize aydınlık getirmesi dileğiyle, bir kez daha sizlere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum."

HABER: M.KADAŞ
GÖRÜNTÜ: T.AKARSU