Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, basın mensuplarıyla bir araya geldiği iftar programında devam eden çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Yatırımlara bir kuruş dahi ayıracak durum yok
Keleş, kısıtlı bütçelerle hizmet yaptıklarını belirterek, Düzce Belediyesinin gelirleriyle yatırımlara adeta bir kuruş dahi ayıramayacak durumda olduğunu söyledi.

İki türbe yaptırıyoruz
Bayram günlerinde Düzce’ye sürprizlerinin olacağını belirten Keleş, “Düzce’de iki büyük alim zat var. Birisi Kürtzade Mehmet Efendi diğeri ise Hafız Hasan Şen Hoca Efendidir. Her ikisinin de mezarını türbe haline dönüştürüyoruz. Mermerden ve kurşundan her iki ismin mezarına da çok güzel türbe inşa ediyoruz. Bayramda bu çalışmalarımızın açılışını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Savaş uçağını meydanlardan bir tanesine yerleştireceğiz
Bu yaz itibariyle daha çok şehrin imajını güçlendirecek projelerle meşgul olduklarını dile getiren Keleş, Düzce için satın alınan savaş uçağının nasıl değerlendirileceğini anlattı.

“Eskişehir’deki askeri üste görevden yeni çıkarılan savaş uçağını Düzce için aldığımda sosyal medyada paylaştığım o fotoğrafın altına ‘Başkanım havaalanı yok, uçak ne olacak?’ şeklinde yorum yapmış. Uçak yolcu uçağı değil, kaldı ki hizmet içerisindeki bir uçak da değil. Bu uçağı Düzce’nin güzel meydanlarından bir tanesine yerleştireceğiz.”

Haber:Y.SEVER