Her ay mutat olarak yapılan Belediye Başkanları toplantısı bu ay Beyköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Coşkun yemekte Beyköy Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin ve Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik dışında bütün belediye başkanları eşleri ile birlikte katıldı. İftar yemeğinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, iftar programı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kılıç ”2 yıldır devam ettiğimiz belediye başkanları toplantısı bu mübarek ayda bize nasip oldu. Bizde toplantı yerine iftar programı düzenledik. Her ay belediyelerin siyasi parti gözetmeksizin bir araya gelip toplantılar düzenliyoruz. Yemekten sonra toplantılarımıza devam edeceğiz. Bir ay boyunca neler yaptık. Problemlerimiz sıkıntılarımız neler onlara bakacağız ve çözüm arayacağız.” dedi.

Daha sonra çalışmalar ve yaklaşan bayram hazırlıkları hakkında bilgiler veren Kılıç, geçtiğimiz yıl yapılan festivalin bu yıl yapılıp yapılmayacağını da açıkladı.

Kılıç “Beyköy belediyesi hızlı bir şekilde yol genişletme çalışmalarına ve yol açma çalışmalarına devam ediyor. Bayram dolayısı ile son bir haftayı temizlik işlerine ayırdık. Bayramı huzur içinde geçirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz festivalimize bu yıl da devam etmek programımızda vardı. Ama bu yıl ramazan ayının ağustos ayına denk geldi. Eylülde de hava şartları nasıl olur bilemiyoruz. O nedenle bu sene ertelemeyi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Haber; S. KAŞKIR