AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker ve Düzce Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız, Cumayeri, Çilimli, Boğaziçi ve Beyköy Belediyelerini ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı. Bursa’da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler toplantısının hemen ardından Düzce’ye gelen Şeker, geçtiğimiz ay ziyaret etmediği belediyelere gitti. Belediyelerin seçim öncesinde verdiği vaatleri ve şu ana kadar gerçekleştirilenleri birinci ağızdan dinleyen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, eksik kalan çalışmaların tamamlanması ve vaat edilen projelere başlanması talimatını verdi.

Cumayeri, Çilimli, Beyköy ve Boğaziçi Belediye Başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları ile görüşen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, daha sonra İl teşkilatına gelerek İl Başkanı Hikmet Keskin ile görüştü.

Genel merkez, Düzce’yi yakından takip ediyor”

Ziyarete ilişkin bilgiler veren AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız İlyas Şeker, belediyelerimizle alakalı çalışmalarda bulunmuştur. Belediyelerimizin çalışmalarını takip etmiştir. İlçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımız ile yerel yönetimler konusunda istişarelerde bulundu. Daha sonra da il başkanlığımızda genel değerlendirme yaparak Ankara’ya gitmiştir. Genel merkezimiz, Türkiye’nin en başarılı illeri içinde olan Düzce’mizi yakından takip etmekte ve çalışmalarımızı incelemektedir.” dedi.