Düzce Belediyesi’nin Cedidiye Mahallesi’nde bulunan yeni binasının tamamlanması için hazırlıklar sürerken,  binanın farklı bir dizayn ile yapılması düşünüldüğü için sonraya bırakılan başkanlık makamının da tasarımı belli oldu. Başkanlık Makamı, binanın dış görünüşü ile uyumlu modern mimarinin üst düzey bir örneği olarak tasarlandı.

Çağdaş çizgilerin hakim olduğu yaklaşık 130 metrekarelik bir alana sahip  makam odasında  belediye başkanı için makam koltuğu ve masasının yanı sıra, başkanın yardımcıları ile birlikte çalışmasına olanak verecek büyüklükte bir çalışma masası da yer alıyor. Makam odası genel görünüş itibarıyla binanın dışı ile uyumlu ve kavisli yapısı ve buna uygun mobilya tasarımları ile hemen dikkat çekiyor. 

Bilindiği gibi geçen hafta yüzde 95’i tamamlanan  yeni belediye binasında incelemelerde bulunan ve  inşaatın yüzde 95 oranında tamamlandığını söyleyerek tefrişat için ayrı bir ihale düzenleneceğini açıklayan Belediye Başkanı Mehmet Keleş, başkanlık makamının dizaynının farklı düşünülmesi nedeniyle en sona bırakıldığını açıklamıştı.