Camikebir mahallesinde bulunan flim platosunda kurulan 1001 emek kadın dayanışma pazarında kahvaltı düzenlendi.
Kahvaltıya Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı ve Vakıf üyesi Murat Özsoy katıldı.
Bayanların el emeği ile ürettikleri ve satışını gerçekleştirdikleri pazarın Düzce'nin önemli bir eskiğini kapattığını dile getiren Özhan Abat "burayı bizlere tahsis eden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir hizmet yapmamıza imkan tanıdı. Buranın belli başlı ihtiyaçları var. Bunlarıda Milletvekilimiz ve İl Başaknımıza iletiyoruz. Kendileride destek olacaklarını söylediler. Burada eski Düzce havasını estirmek ve canlandırmak için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz dedi.
1001 Emek Pazırı'nda incelemelede bulunan ve üretici bayarların pazarla igili taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Metin Kaşıkoğlu başlangıç olarak çok güzel bir girişim buranın daha cazip hale gelmesi için Belediye Başkanımız gereğini yapmış. Bundan sonrada yapacağına inanıyorum bizde sizlere yardımcı oluruz ve ürettiklerinizi daha güzel bir ortamda satışını yapmanıza katkı sağlarız dedi.