Düzce Rotary Grup sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’na oğlu da katılan Bayram “Güzel bir turnuva oldu. Oğlum kendi yaş grubunda birinci oldu. Bir baba ve veli olarak bizim de hoşumuza gitti. Ödülünü ben vermiş oldum. Bütün çocukları kutluyorum.”diyerek bir baba olarak duygularını ifade etti.
Tenisin Düzce’de çok uzun bir geçmişi olmamasına rağmen çok ilgi gören bir spor dalı olduğunu söyleyen Bayram, “Bizim belediye olarak bu kadar ilgi gören bir spor dalının üzerine eğilmemiz lazım. Belediye bünyesinde bu yıl tenis kursu açılacak.”dedi
Düzcespor’un son maçı ve maddi sıkıntıları hakkında ise şöyle konuştu “Biz İstanbul’da DÜZDEF toplantısında olmamızdan dolayı maça katılamadık. Kendi sahamızda malup olmuşuz. Malubiyet sonrasında bir sürü söylentiler kulağımıza geldi. Tabi bunlar hoş şeyler değil. Bir spor kulübü yenerde yenilirde. Bu tür problemler arada olabilir. Biliyorsunuz Galatasaray’da yenildi. Bunları çok problem etmemek lazım. Ara ara kulüplerin maddi problemleri de olabilir. Büyük kulüplerimizin de oluyor. Ama bunlar aşılır. Güneş doğması ile yarından itibaren bunlar düzelir. Hiç problem değil.”dedi.
Domuz gribi için alınması gereken önlemler hakkında Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram , “Bugün Sayın Valimiz ile görüştük. Bazı büyük illerimizde okulların tatil edilmesiyle birlikte tedbirler alındı. Düzce’de bununla ilgili İl Sağlık Müdürlüğü’nün organizasyonun da bir toplantı yapıldı.Onunla ilgili bilgiler bize ulaşacak. Düzce’de okulların dezenfekte edilmesine kadar bizimde içinde bulunduğumuz tedbir konusunda Sayın Valimiz ile görüştük. Sağlık ile ilgili toplantı sonucuna göre hepsiyle ilgili uygulamaya geçmemiz gerekiyorsa geçeceğiz. Biz bunları takip ediyoruz. Direkt belediye ile ilgili değil ama belediye insanın doğumundan ölümüne hatta ölümünden sonra da hizmet eden bir kurum. Biz de bu sorumluluk çerçevesinde bunlar ile ilgili kurumlarla görüşüyoruz. Tedbir gerektiren bir durum varsa, tabi tedbir alırken de panik havası oluşmasını engellemek lazım. Düzce’de salgınla ilgili bir problem yok. Ama biz öncesinden de olsa bir takım tedbirler almak istiyoruz. Belediye olarak da bunun için de mutlaka olacağız.”dedi.