Düzce Kent Konseyi bünyesinde içerisinde kurulan Düzce Gençlik Meclisi'nin yürütme ve çalışma guruplarının belirlenmesi amacıyla Gençlik merkezi konferans salonunda toplantı yapıldı.
Vali Bülent Kılınç, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Gençlik Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Düzder Başkanı Cemal Aksan ve gençlerin katıldığı. Toplantıda ilk olarak konuşma yapan DÜZDER Başkanı Cemal Aksan yaş ortalamasının ülke genelinde 29 olduğunu belirterek gençler için gereken çalışmların yapılmasının önemine değindi.
Gençlik Meclisi toplantısın katılımın az olduğunu belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram "Ben daha kalabalık olacağını düşünmüştüm. Katılan arkadaşlara teşekkür ederim. Birçok ilden daha çok çalışmalar yapıyoruz. Ancak ilgili birimlerle bunların geri dönüşümünü yapacağız" diyerek Genç nufusun fazla olmasından dolayı övünen bir ülkeysek gençlerin seslerine kulak vermelyiz. Bende genç sayılacak bir Başkan olarak gençlik meclisinin birçok başarıya imza atacağına inanıyorum dedi.
Konuşmaların ardından gençlik meclisi yürütme kurulu üyelerini belirledi. Yürütme kurulu daha sonra ilk toplantısında başkanını seçecek.