Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Belediye birim müdürleri ile birlikte Düzce merkezde devam eden ve yeni projelendirilen yol ve ulaşım sorunlarını yerinde değerlendirmek amacıyla inceleme yaptı.

Düzce’nin kuzey-güney ve doğu-batı bağlantılı çevre yollarının trafik açısından düzenlenmesi ve atıl durumdan kurtulması için çalışma başlattıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram, ‘Düzce genelinde her yola işlerlik kazandırılacak, planlarda terkli bulunan ancak açılmamış durumda bulunup ulaşımı engelleyen tüm yollar açılacak’ dedi. Başkan Bayram ana arterlere bağlantı yollarının da yapılacağını söyledi.

Başkan Bayram heyetiyle ilk önce yeni açılan ve Memur-Sen'e bağlantıyı sağlayan Hürriyet Caddesi'nde inceleme yaptı. Hürriyet Caddesi'nden Fen Lisesi'ne kadar uzanan yaklaşık 1 kilometrelik bölümde yolun açılmaya başlandığını belirten Başkan Bayram “Şimdi sıra Yenimahalle tarafından Fen Lisesi'ne kadar uzanan bölümü trafiği açmaktır. Kazı çalışmaları tamamlandı. Ekiplerimiz sürekli burada çalışıyor. Bu yol açıldığında Akınlar ve kuzeyde bulunan tüm mahalleler ulaşımlarını Hürriyet caddesinden yapabilecekler’ dedi.

İnceleme gezisi sırasında imar planlarında terkli görünen, ancak açılmamış olan yolların durumlarına da bakıldı. Bu yollardan araç ve yaya ulaşımını engelleyenlerin hemen açılacağını ifade eden Başkan Bayram bu konuda da şu görüşlere yer verdi “İmar planında terkli olan ancak henüz açılmamış olan yollarımız bulunuyor. Bunlardan bir kısmı ulaşım için acil durumda değil. Ancak bazıları hem araç hem yaya ulaşımını olumsuz etkiliyor.” Şeklinde konuştu.

Haber; R. BAL