Ramazan Bayramı en çokta bayram günleri satışları az da olsa artan esnafları sevindirdi. Esnaflar bayramda satışların az da olsa artmasından dolayı sevinçli olduklarını söylerken gelecek için ise umutsuz konuştular. Sadece dini bayramlar ve özel günlerde satışları artan esnaflar. bayramın geride kalmasıyla birlikte satışların yeniden düşmesinden dolayı karamsar davranırken bu durumun uzun süre sürecek olmasından dolayı tedirginlik yaşıyor.

Bayramda satışların nasıl gittiğini sorduğumuz esnaflar, “Çok şükür. Satışlarımız bayramda biraz da olsa yüzümüzü güldürdü. Halimize şükrediyoruz. Böyle günlerde satışlarımızdaki hareketlilikte olmasa zaten durumumuz içler acısı olurdu.” ifadelerini kullandı.

Yine aynı esnaflar bayramdan sonra satışların nasıl olacağı konusunda yaptıkları açıklamalarda ise tedirginliklerini dile getirdiler. Esnaflar,”Bayram satışları bayramda kalıyor. Bayramın geride kalmasıyla birlikte satışlarımızda düştü. İlerleyen günlerde böyle giderse bizi zor şartlar bekliyor. Umarız şartlar biraz olsun düzelir de bizde biraz olsun mutlu oluruz.” şeklinde konuştular.