Fevzi Çakmak Mahallesi Kalıcı İşyerleri'ne taşınan Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı'nın şubat ayı toplantısında ziyaretlerde vardı. AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, İl Başkanı Fevai Arslan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ile birlikte Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Vakfın hizmetlerinden bahseden Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, yaptıkları hizmetler hakkında bilgi vererek, “Burada üyelerle biraraya gelerek neler yapabileceğimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Amacımız Düzce'nin içinde olan kişilerle Düzce'nin sorunları hakkında çözüm yolları üretmek. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi de bu ay içinde yeni yerine taşınıyor. Bununla ilgili de biraraya gelip yapılması gerekenler hakkında kararlar alacağız.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan adayı İsmail Bayram da başta üniversite olmak üzere Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı'na ellerinden gelen hizmeti yapacaklarını söyleyerek, “Böyle kurumların içinde yer almak bizim içinde önem taşıyor. Sonuçta burada Düzce'nin sorunları konuşuluyor ve Belediye Başkanı'nın da bu sorunları bilmesi gerekiyor. Başkan olmamız halinde vakıf için elimizden gelen desteği sağlayacağız.” şeklinde konuştu.