Bu Özel Günü Her Güne Taşımalıyız
Düzce Valisi Adnan Yılmaz, gelenek ve göreneklerin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan Bayramların ,millet olma şuurumuzu şekillendiği kuvvetlendiği günler olduğunu vurgulayarak, “ Bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmemiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, çalışma arkadaşlarımın ve Düzceli Hemşehrilerimin Kurban bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, Aziz Şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve şükranla anarak, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diler, Selam ve saygılarımı sunarım” dedi.
 Bayramlar Müstesna Günler
AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, yayımladığı mesajda Bu özel günlerin sevdiklerimizle vakit geçirmek, büyüklerimizi, kimsesiz ve muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret etmek, ebediyete intikal eden yakınlarımızı yad etmek, aramızdaki kırgınlıkları gidermek, kardeşlik duygularını pekiştirmek, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin sosyal barışını sağlamak ve daha müreffeh yarınlara ulaşmamız için bir fırsat olarak olduğunu söyledi.
Herkes Bu Duyguları Paylaşmalıdır
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, mesajında, Kurban Bayramı’nın hikmetlerine vurgulama yaptı. Dini bayramların toplumda kardeşlik ve yardımlaşma duygularını güçlendirdiğini ifade eden Başkan Bayram, ‘Herkes bu duyguları paylaşmalıdır’ dedi.
Millet Olma Şuurumuzun Şekillendiği Günlerdir

Bayramlarımız “Millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.” Diyen MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ise “Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir.”diye konuştu.

CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı İlknur Başak Tütüncü ise mesajında “Temelinde Allah’a adanmışlık,fedakarlık ve şükür ifadesi olan,birlik ve dayanışmanın esas olduğu bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak edecek olmanın mutluluğu içinde tüm Düzce’li hemşerilerimin bayramını kutlar,sevgi ve saygılarımı sunarım.”dedi.