İYİ Partililer parti bayramlaşmasında bir araya geldi. İYİ Parti Düzce İl Binası’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine bu kez CHP’liler misafir olarak katılım gösterdi.

Bayramlaşmaya, CHP İl Başkanı İlhan Duru, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay, CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Alaattin Duran, İYİ Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan, İYİ Partili ve CHP’li teşkilat başkanları ile üyeler katılım sağladı. 


Törende ilk sözü, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er aldı. İl Başkanı Er, “Parti üyelerimizin  bayramlarını kutluyorum. Ayaklarınıza sağlık nice bayramlara ve daha nice bir araya gelmeye inşallah.” diye konuştu.

“Bayramlar herkesi bir araya getiriyor”

İttifak partilerinin birbirine yaptığı ziyarete değinen CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru, şunları kaydetti:

“Bayramlar böyle güzel bir şeydir herkesi bir araya getiriyor. Güzellikleri iyilikleri bir araya getiriyor. Bu vesileyle kurban bayramınızı kutluyorum. İyi Parti olarak bayram kutlaması için bizleri ziyaret ettiniz. Biz de sizlerin bayramını kutlamak için geldik hayırlı bayramlar diliyorum.”



“Birbirimizi yadırgamadık”

İttifak sayesinde rahat bir şekilde Düzce İyi Parti İl binasına geldiklerini söyleyen CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Alaattin Duran ise şu ifadeleri kullandı:

“Çok değerli İYİ Parti mensupları, Kurban Bayramınızı kutlarım. Bizler ittifakımız sayesinde buraya çok rahat bir şekilde geldik. Sizleri yabancı hissetmedik, yadırgamadık. Süreç bizi öyle bir yere getirdi ki bir baktık “Bunlar kötü adamlar değilmiş” dedik. Siz de bizim için öyle düşündünüz. Türkiye için buluştuk, demokrasi için buluştuk, bayramda bunun üzerine krema getirdi.”



“Siyasi kimlik gelip geçicidir, insanlık bakidir”

İYİ Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan da CHP bayramlaşmasındaki sözlerini yineledi. Erdoğan, “Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları gelip geçici yerlerdir. Koltuk, makam hepsi gelip geçer ama insanlık baki kalır. Bende hem CHP’de hem de diğer siyasi kimliğimle tanıdığım çok mutlu oldum. Hepinizin bayramını kutluyorum.” dedi.

HABER: C.A.KUŞ